Search
Слабеење во неколку чекори

Намалувањето на телесната тежина може да биде лесно и забавно. Како? Дојдете во бодибиллдинг и фитнес центар Атанасовски и ние ќе ви го покажеме тоа. За тоа ке ви бидат потребни само неколку работи а тоа се :
Вашата цел
Вашата одлучност
Желбата за учење


Останатото доверете ни го нам. По вашето доаѓање ке разговарате со нашиот  фитнес тренер кој ќе ги изврши сите неопходни антропометриски мерења
Заедно ќе разговарате за вашите цели , за секојдневните животни навики.
Потоа следи составување на вашата лична програма за вежбање која ќе биде прилагодена само за вас со која пратејќи ја на забавен начин ќе дојдете до посакувана цел. Но тоа не е се'. Доколку сте ОДЛУЧНИ и ИСТРАЈНИ и имате ЖЕЛБА ЗА УЧЕЊЕ можете да побарате и совети за исхрана прилагодени на вашата конституција. Вака опремени со сето она што ви е потребно спремни сте за остварување на вашата цел.

Нашата програма слабеење во неколку чекори не значи измачување со долготрајни диети и напорно вежбање во теретана. Постојаното присуство на тренерот задолжен за вашата програма и советите за исхрана ќе ви помогнат да го промените начинот на исхрана и прифаќање на нашата фитнес филозофија. Кога ќе прифатите дека вашето тело може и  сака да биде ваш сојузник тогаш вежбите ке ги изведувате со големо задоволство  и леснотија. Кога еднаш ќе ги почуствувате бенефитите од здравата исхрана вие ќе станете наш најголем поддржувач. Ако досега безуспешно сте се обидувале да ги намалите вишокот килограми не се обезхрабрувајте. Дојдете и вашиот предизвик ќе биде и наш.

ЗА СИТЕ ОНИЕ КОИ САКААТ ВРВНИ РЕЗУЛТАТИ И КОНТИНУИРАНА ПОДДРШКА ОД СТРАНА НА СТРУЧНО ЛИЦЕ ВО НАШИОТ КЛУБ ИМАТЕ МОЖНОСТ ДА ВЕЖБАТЕ СО ЛИЧЕН ТРЕНЕР.

70 Dilde Yabancı Dil Seslendirme, Televizyon Reklam Filmleri, Kurumsal Tanıtım Filmleri, Radyo Reklam Spotları, Radyo Jingle ve Dj Jingle Servisi, Kapalı Devre Radyo, Mağaza Radyo, Mağaza Anons ve Kesintisiz Müzik Yayıncılık Sistemleri, IVR Seslendirme, Santral Anons ve Santral Seslendirme, Siyasi Parti Reklam ve Seçim Kampanyaları.

Seslendirme projeleriniz için şu alt başlıklarda sizlere hizmet sunmaktayız, Reklam Seslendirme, Santral Seslendirme, Tanıtım Filmi Seslendirme, Mağaza Anons Seslendirme, Haber Seslendirme, Perfore Seslendirme, Jingle Seslendirme, Seçim Seslendirme, Yabancı Dil Seslendirme, Animasyon Seslendirme, E-Kitap Seslendirme, DJ Jingle Seslendirme, Tesis Anonsu Seslendirme, Sesli Mesaj Seslendirme, Medikal Seslendirme, Belgesel Seslendirme, Sponsorluk Seslendirme, IVR Seslendirme, Eğitim Filmi Seslendirme, Santral Anons Seslendirme. Temsil etitğimiz ve anlaşmalı olan seslendirme ekibimiz sanatçıları projelerinize hayat vermek için sizleri bekliyor. En profesyonel yabancı dil seslendirme çözümlerine en uygun fiyatla sahip olmak istiyorsanız bize telefon, email veya canlı destek hattımız aracılığı ile ulaşmanız yeterli olacaktır.

Seslendirme

Seslendirme