Search
Програма за подготовка на натпреварувачи

Оваа програма е наменета за љубители на бодибилдингот кои се подготвени да:
   - Поминуваат по еден час минимум во теретана  
   - Вложуваат дополнителни напори за време на тренинзите
   - Сакаат да научат како правилно да се хранат
   - Сакаат нивното тело да е во топ форма
   - Секогаш да се исполнети со позитивна енергија

   - Се откажат  од секојдневните мали нешта кои знаат да не направат привидно задоволни( пушење, пиење на алкохол, спиење до пладне , консумирање на газирани напитоци и сл.)

Доколку сте подготвени  за менување на вашиот физички излед, да ги надминете сопствените постигнувања   да се посветите  на вашето тело за да го доведете во совршена топ форма - Дојдете и приклучете се на ББК Атанасовски. Работете во пар или во група

ИЗБОРОТ СЕКОГАШ Е ВАШ – ПОДДРШКАТА НАША

На полето подготовка на натпреварувачи во категорија Бодибилдинг и фитнес дисциплини клубот во неговото досегашно постоење бележи значајни резултати со освојување на места на подиуми на државно ниво како  екипно така и на индивидуален план. Во своето портфолио ББК Атанасовски има забележано апсолутна победа во 1997 на екипно ниво.

70 Dilde Yabancı Dil Seslendirme, Televizyon Reklam Filmleri, Kurumsal Tanıtım Filmleri, Radyo Reklam Spotları, Radyo Jingle ve Dj Jingle Servisi, Kapalı Devre Radyo, Mağaza Radyo, Mağaza Anons ve Kesintisiz Müzik Yayıncılık Sistemleri, IVR Seslendirme, Santral Anons ve Santral Seslendirme, Siyasi Parti Reklam ve Seçim Kampanyaları.

Seslendirme projeleriniz için şu alt başlıklarda sizlere hizmet sunmaktayız, Reklam Seslendirme, Santral Seslendirme, Tanıtım Filmi Seslendirme, Mağaza Anons Seslendirme, Haber Seslendirme, Perfore Seslendirme, Jingle Seslendirme, Seçim Seslendirme, Yabancı Dil Seslendirme, Animasyon Seslendirme, E-Kitap Seslendirme, DJ Jingle Seslendirme, Tesis Anonsu Seslendirme, Sesli Mesaj Seslendirme, Medikal Seslendirme, Belgesel Seslendirme, Sponsorluk Seslendirme, IVR Seslendirme, Eğitim Filmi Seslendirme, Santral Anons Seslendirme. Temsil etitğimiz ve anlaşmalı olan seslendirme ekibimiz sanatçıları projelerinize hayat vermek için sizleri bekliyor. En profesyonel yabancı dil seslendirme çözümlerine en uygun fiyatla sahip olmak istiyorsanız bize telefon, email veya canlı destek hattımız aracılığı ile ulaşmanız yeterli olacaktır.

Seslendirme

Seslendirme