Search

Боди билдинг и фитнес клубот Атанасовски своите почетоци ги датира од  месец септември дамнешната 1992 година,со скромен простор од едвај 50-тина  м2 кога на ниво на град Скопје постоеа клубови од ваков карактер кои можеа да се избројат на една рака.

Две години подоцна , клубот ја доживеа првата трансформација на сосема нов простор , тогаш веќе со расположливи 120 м2 во кругот на Училиштето за деца со оштетен вид , истотака во Кисела Вода , кога всушност членовите на клубот забележаа значајни спортски резултати со освоени први места на републичко ниво, а во 1997 година клубот стана апсолутен шампион на Македонија по број на освоени места на државното натпреварување во Струга.

Еден од најважните датуми во историјата на клубот забележан е 28.Ноември 2012 година , денот кога се отвори комплетно новиот сопствен простор на ул.Божидар Аџија бр. 16 во близина на Економското училиште во населбата Кисела Вода.
Клубот е исклучително простран и совршено климатизиран по највисоки светски стандарди. Моментално располага со 250 м2 озвучен и осветлен простор , кој  нуди идеални услови за сите ваши потреби за здраво вежбање.

Целокупната опрема за вежбање во клубот со повеќе од 70-тина работни места и тоа 16 аеробни и останатото анаеробна опрема  е од врвни брендови  за Боди билдинг и фитнес , односно  Techno gym, Sports art, Precor  и др. (погледнете  опрема) .
За вашето оптимално вежбање се грижи одлично организиран стручен тим кој со својот надзор , ќе ви помогне во опуштена атмосфера да постигнете врвни резултати.

70 Dilde Yabancı Dil Seslendirme, Televizyon Reklam Filmleri, Kurumsal Tanıtım Filmleri, Radyo Reklam Spotları, Radyo Jingle ve Dj Jingle Servisi, Kapalı Devre Radyo, Mağaza Radyo, Mağaza Anons ve Kesintisiz Müzik Yayıncılık Sistemleri, IVR Seslendirme, Santral Anons ve Santral Seslendirme, Siyasi Parti Reklam ve Seçim Kampanyaları.

Seslendirme projeleriniz için şu alt başlıklarda sizlere hizmet sunmaktayız, Reklam Seslendirme, Santral Seslendirme, Tanıtım Filmi Seslendirme, Mağaza Anons Seslendirme, Haber Seslendirme, Perfore Seslendirme, Jingle Seslendirme, Seçim Seslendirme, Yabancı Dil Seslendirme, Animasyon Seslendirme, E-Kitap Seslendirme, DJ Jingle Seslendirme, Tesis Anonsu Seslendirme, Sesli Mesaj Seslendirme, Medikal Seslendirme, Belgesel Seslendirme, Sponsorluk Seslendirme, IVR Seslendirme, Eğitim Filmi Seslendirme, Santral Anons Seslendirme. Temsil etitğimiz ve anlaşmalı olan seslendirme ekibimiz sanatçıları projelerinize hayat vermek için sizleri bekliyor. En profesyonel yabancı dil seslendirme çözümlerine en uygun fiyatla sahip olmak istiyorsanız bize telefon, email veya canlı destek hattımız aracılığı ile ulaşmanız yeterli olacaktır.

Seslendirme

Seslendirme